ingmar-hoogerhoud--4UwhAr4KYg-unsplash c

Sta sterker in je eigen kracht, wordt bewuster van de diepere lagen in jezelf en ga in overgave van jouw potentieel.

Start op 23 oktober 2021

Schrijf je in via bovenstaande knop of info@unleashingofpotential.com

Deze pagina gaat over het online traject, het in persoon cyclus traject kan je hier vinden.

Replay

De webinar replay van "Doorbreek de patronen die je groei cyclus tegenhouden" is tot 19 oktober beschikbaar. Omdat ze het weekend van 23 (online groep) en 24 oktober (in persoon groep) beginnen met het cyclus traject.

Klaar om de grote verandering in jezelf echt te voelen?

Je wil graag...

 

... meer met overgave kunnen genieten van het leven

... rust vinden in jezelf en je gedachten

... diepere verbinding maken met jezelf en anderen

... je volledige zelf kunnen tonen zoals je echt bent

... helderheid en focus hebben in je levensmissie

... stroming brengen in je leven (werk, relatie, financiën, gezondheid)

... voelen dat dat je de vaardigheden zelf in handen hebt om je leven te doen stromen

MAAR misschien...

... geraak je vast te zitten in een groei proces dat overweldigend kan zijn?

... zit je te vaak in je hoofd te piekeren en te twijfelen?

... laat je jezelf te veel leiden door de schrik van het oordeel van anderen?

... pas je je zoveel aan aan anderen dat je niet meer gewoon je volledige zelf toont?

... heb je moeite met grenzen en verlangens te stellen in je relatie?

... heb je het gevoel dat je niet genoeg tijd hebt of geld of liefde?

... heb je moeite om te weten wat je eigenlijk echt wil?

... voel je je soms alleen of onbegrepen met je gevoel?

... verlies je jezelf in wat er allemaal mogelijk is in persoonlijke ontwikkeling?

Dus het verlangen is aanwezig om meer je pure zelf te kunnen zijn...

... maar je voelt obstakels die je verandering tegenhouden?

IMG_1407.JPG

"Pas wanneer je de vaardigheden achter de inzichten begint toe te passen, start de echte verandering."

Dat vaardigheden beheersen veel verder gaat dan wat inzichten verkrijgen ontdekten we, Sanne & Joris, op een zoektocht over heel de wereld waar we op zoek zijn gegaan naar de antwoorden op levensvragen zoals "wie ben ik echt?", "wat is de zin van alles?" of "wat wil ik uit mijn leven halen?" . Op dat moment hadden we al 10+ jaren ervaring met workshops en toch ontbrak er nog iets. Nu weten we hoe makkelijk je kan vast komen te zitten in inzichten en overtuigingen. De enige manier om dit proces naar jezelf tot zijn essentie te doen is door het echt te ervaren en toe te passen. Er zijn essentiële levensvaardigheden die in onze maatschappij niet worden aangeleerd.

Binnen elk van de 4 vormen van energie (mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel) zijn we op zoek gegaan naar tools en ervaringen die het proces van jezelf ontdekken en je energie in beweging zetten kunnen ondersteunen: vipassana stilte retreats, ademhalingstechnieken, sjamanistische wijsheden, Kung Fu retreat, emotional release technieken, sound healing, Ayurvedische technieken, Nepalese trektochten, surf cultuur in Costa Rica, innerlijk kind werk, familieopstellingen, ... 

 

Uit deze inzichten en ervaringen is Unleashing of Potential ontstaan. Nu is het onze missie dat elke persoon zijn eigen leven in handen kan nemen, de kracht in zichzelf kan vinden en voelt hoe het potentieel dat al altijd leefde diep vanbinnen wordt waargemaakt. Een wereld waar iedereen zich vrij voelt om op een bewuste manier zichzelf te zijn, vol energie en een diepe levensvreugde. 

Daarom nodigen we je uit voor...

Het Unleashing of Potential Cyclus Coaching Traject

Beheers de essentiële levensvaardigheden om in je eigen kracht te staan, bewust de diepere lagen in jezelf te ontdekken en de overgave te ervaren in je volledige potentieel waar te maken. 

Dit Unleashing of Potential Cyclus traject start is een proces van bewustwording waarbij je gaandeweg steeds dieper aan de slag gaat met de vaardigheden die je dichter bij jezelf brengen.

 Vanaf zaterdag 23 oktober zullen we gedurende 12 weken op wekelijkse basis  met een nieuwe stap aan de slag  gaan. Wekelijks ervaar je een nieuwe module die we ter beschikking op het online platform, tijd voor jezelf om de vaardigheid oefeningen aan de slag te gaan en een groep check-in moment met gelijkgestemden. De tijd tussen elke sessie is ideaal om de vaardigheden in je dagelijks leven te beginnen toe te passen. Alle vaardigheden hangen samen vormen een cyclus die je heel je leven nog kan gebruiken. Gedurende heel het proces zijn wij er om je te ondersteunen.

 

Er zijn 10 modules en 2 extra integratie-weken die we voorzien. Ook voorzien we voor deze online groep reeks een extra ontmoetingsmoment in Gent. Je zal merken dat er een unieke verbinding ontstaat tussen de deelnemers, allemaal gelijkgestemden die ook durven kiezen om dit voor zichzelf te doen.

Deelneemster

"Anderen zagen mij als een go-getter, marathon loopster, ambitieus, maar in dit proces kwam een hele andere kant van mij naar boven, nl. mijn kwetsbaarheid. Onder mijn perfectionisme en pleasing zat een tekort aan zelfwaardering. Vanaf het eerste moment voelde deze groep veilig. Als ik nu mezelf 12 weken geleden zou spreken zou ik zeggen: Waarom twijfel je nog?"

- Katelijne Berx

Deelnemer

"Ik zou mezelf beschrijven als hooggevoelig en tegelijk ook verslaving gevoelig. Iemand met humor en ook wel een schaduwkantje. Graag wilde ik dat de ups en downs in mijn leven terug stabieler werden. Dit traject is de beste investering die ik al ooit heb gedaan in mijzelf. Mijn gevoel is blijheid. Ik ben helemaal opengebloeid. Dit programma kan ik iedereen aanraden."

- Andy Versompel

Module 1

Waar zit mijn energie?

Vragen waarop we ingaan in de energie module:

Hoe zet ik mijn energie in beweging? Hoe zak ik uit het mentale en leer ik mijn intuïtie te vertrouwen? Hoe kan ik bewuster omgaan met mijn emoties? Hoe hangt spiritualiteit samen met in mijn kracht staan? Hoe neem ik mijn energie terug in eigen handen? Hoe kan ik genoeg energie hebben om grote veranderingen aan te gaan?

Interesse? Ga direct naar inschrijving info.

Module 2

Focus brengen en je pad uitstippelen

Vragen waarop we ingaan in de focus module:

Hoe kan ik een duidelijke richting bepalen voor mezelf waar ik ook het gevoel heb dat ik in kan slagen? Hoe kan ik de terugkerende obstakels wegnemen? Hoe geraak ik voorbij het "weten wat goed is" en ga ik naar het effectief toepassen? Hoe kan ik focus bewaren in een proces dat complex lijkt?

Module 3

Weerstand herkennen & loslaten

Vragen uit de weerstand loslaten & acceptatie module:

Hoe geraak ik voorbij aan de angst die mij tegenhoudt in de grote verandering waar ik naar op zoek ben? Hoe buig ik een gevoel van tekort of niet goed genoeg zijn om naar acceptatie? Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn mentale gedachten losgelaten kunnen worden zodat ik in overgave kan gaan? Hoe breng ik mijn leven in stroming?

Module 4

Bewustwording in je dagelijks leven

Vragen waarop we ingaan in de bewustwording module:

Hoe kan ik bewust worden van de diepere lagen die leven in mezelf? Hoe kan ademhaling mij helpen om focus te bewaren of mij te doen ontspannen? Hoe kan ik zelf mijn eigen leven in handen nemen zonder afhankelijk te zijn van anderen? Hoe kan ik mezelf meer tijd, liefde en ruimte geven? 

Module 5

Spiegelen

Vragen waarop we ingaan in de spiegel module:

Hoe kunnen de triggers die ik voel naar anderen mij de meest inzichtsvolle lessen geven over mezelf? Hoe komt het dat bepaalde negatieve relatie patronen op mijn pad steeds terugkeren? Hoe ontdek ik mijn kwaliteiten en schaduwkanten? Hoe beïnvloeden ervaringen uit het verleden mijn gedrag nu?

Module 6

Rollen doorbreken en jezelf zijn

Vragen uit de aanpassen loslaten module:

Hoe komt het dat ik me zo anders gedraag in verschillende situaties? Hoe leer ik in mijn eigen, authentieke kracht te staan? Hoe leer ik de inzichten uit de rollen in mijzelf? Hoe kan ik dominante rolpatronen doorprikken? Hoe creëer ik een omgeving waar ik veilig en vrij voel om mezelf te zijn?

Module 7

Innerlijk kind en kwetsbaarheid

Vragen uit de innerlijk kind & kwetsbaarheid module:

Hoe kan ik verbinding maken met het kwetsbare stuk in mijzelf? Hoe kan ik de beschermingspatronen in mijzelf herkennen en doorprikken? Hoe kan ik heling brengen in mijn opgebouwde familie dynamieken? Hoe laat ik de patronen van mijn ouders los in mijzelf? Hoe kan ik dieper verbinden met anderen?

Module 8

Grenzen stellen en verlangens uiten

Vragen uit de grenzen stellen & verlangens uiten module:

Hoe kan ik grenzen stellen vanuit mijn kracht zonder schrik te hebben voor de reactie? Hoe kan ik weten en uitdrukken wat mijn verlangens zijn? Hoe kan ik mijn energie beschermen tegenover personen die mij naar beneden trekken? Hoe kunnen mijn relaties diepgaander worden en meer zoals ik het echt wil?

Module 9

Stroming brengen in je levensmissie

Vragen uit de manifestatie & stroming module:

Hoe zorg ik ervoor dat er stroming komt op mijn leven? Hoe kan ik financieel manifesteren? Hoe kan bewustwording mij ondersteunen in fundamentele veranderingen in mijn leven? Hoe ga ik voorbij aan de angsten en breng ik het potentieel tot leven dat ik weet dat in mij zit? Hoe trek ik relaties aan die ik echt wil? Hoe kan ik ontdekken wat mijn volgende stappen zijn in bewust-zijn?

Module 10

De transformatiecyclus volhouden

Vragen uit de transformatiecyclus module:

Hoe kan ik het effect van dit proces blijven voelen zonder terug te hervallen in oude patronen? Hoe kan ik een verankering doen van de tools die mij mijn eigen leven in handen hebben doen nemen? Hoe kan ik dit proces nog verder zetten op een diepere laag voor mezelf? Hoe kan ik de zelfwaardering die ik nu voel omzetten in verandering? 

Stel jezelf eens voor dat je aan het einde van dit proces bent...

Weten wat je wilt komt natuurlijk​

Je trekt relaties in je leven aan die veilig, puur en diep voelen

Als je werkt, dan doe je dit met goesting

Je voelt de ontspanning in je lichaam, je bent gezonder

Financiële angst heeft zich omgevormd naar durf om te vertrouwen en aantrekkingskracht

Je slaapt heerlijk en staat met een glimlach elke dag op

Twijfel is verdwenen omdat je je intuïtie kan volgen

Beslissingen nemen gaat makkelijker en verloopt zonder angst

Wat vroeger serieus voelde heeft nu perspectief en luchtigheid

Dit zijn allemaal reacties van vorige deelnemers

Na 16 jaar dienst had ik mijn job opgezegd, dit zonder te weten wat de toekomst zou brengen. Iets wat voor een “overdenker” zoals mij de nodige onzekerheid en onrust met zich mee bracht. Ik schreef mezelf een sabbatjaar voor, maar ik kon daar in eerste instantie niet van genieten door het vele overdenken... 

 

Zo kwam ik bij coachingstraject van Unleashing of Potential terecht. Hun inzichten en expertise resoneerde zeer sterk met mij.

 

Ondertussen heb ik meer inzicht in wie ik ben, wat ik (niet) nodig heb, waar ik gelukkig(er) van word. Kortom, ik sta véél bewuster in het leven, overdenk veel minder en leef meer vanuit mijn gevoel. 

Ivo Janssen

Coachingstraject Deelnemer

Als hooggevoelig persoon heb ik soms moeite met ‘ruimte’ innemen en vanuit het verleden heb ik geleerd noden van anderen te laten voorgaan op deze van mezelf. Ik voelde me meteen aangesproken door hun concept.

 

Unleashing of Potential is echt een veilige omgeving waar alles uitgesproken en benoemd kon worden.  Door te ‘pinpointen’ van wat er onder iemands gedrag of emotie zit, kon het onderliggende en niet enkel zaken aan de oppervlakte aanpakt worden. 

Lana Partous

Coachingstraject deelneemster 

Klaar om eraan te beginnen?

 

De prijs van het cyclus traject zonder begeleiding:

1499 euro (incl. BTW) 
Inschrijvingen open
Hier in te schrijven voor traject zonder begeleiding

De prijs van het cyclus coachingstraject met begeleiding:
1899 euro (incl. BTW) 

Volgende editie - Start 23 oktober 2021

Beperkt aantal plaatsen

Wat is er inbegrepen in het online cyclus coaching traject met begeleiding:

 • 12 weken persoonlijke begeleiding in groep

 • 10 modules & 2 extra integratie-weken

 • Wekelijkse check-in momenten in groep

 • Community toegang

 • Oefeningen en intergratie werkboeken

 • Onbeperkte platform toegang tot jouw modules

 • 1 groep ontmoeting & workshop dag in Gent

Beperkte plaatsen

Vragen via info@unleashingofpotential.com
Cyclus Traject online zonder begeleiding hier inschrijven.

Cyclus Traject online met begeleiding hier inschrijven.
Info cyclus traject in persoon is hier te vinden.

Aan een proces beginnen dient goed te voelen, daarom stellen wij ook 1-op-1 inzicht sessies ter beschikking voor personen die willen ervaren hoe we werken. In dit 45min. coaching gesprek krijg je inzicht in jouw diepere kern thema's die je groei cyclus tegenhouden. Dan is het aan jou om te kijken of je interesse hebt in het traject.

Groep

check-ins

Community

Toegang

Oefeningen & werkboeken

Ontmoetings-

moment

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt het praktisch?

Bij deelname aan het cyclus traject met begeleiding zal je op 23 oktober 2021 beginnen met de openingssessie, waarbij je de hele groep via ons video gesprek zal ontmoeten. Op dezelfde dag openen we ook het online platform waarop je de eerste module kan volgen. Doorheen de week zullen de modules ongeveer 1u30-2u van je vragen. Elke module is in verschillende video's opgedeeld met oefeningen, vorige deelnemers vonden het ook handig om soms video's te herbekijken omdat ze het wilden laten verdiepen. De wekelijkse groep check-in is altijd op zaterdag-ochtend wat ook ongeveer 1u30-2u in beslag neemt. Diezelfde dag wordt ook telkens de nieuwe module ter beschikking gesteld. Gedurende de week heb je ook toegang tot onze online groep waarop ervaringen gedeeld worden. De "in persoon" ontmoetingsdag leggen we vast als we met de groep compleet zijn, deze is op het einde van het traject.

Bij het cyclus traject zonder begeleiding krijg je toegang tot alle modules en oefeningen, we zullen deze week per week beschikbaar maken gespreid over 12 weken. Alles is gemaakt dat je het op je eigen tempo kan doen. De wekelijkse structuur werkt het beste.

Hoe werkt de "Niet tevreden, geld terug" garantie?

We werken met een garantie van 90 dagen, omdat we een vertrouwen hebben in de waarde van het programma en het feit dat dit jou zal helpen om dichter bij jezelf te komen. Als je niet tevreden bent dan krijg je je geld terug. We werken hier met een vertrouwen principe, waar we wel vragen dat ook jij opdaagt en je inzet om de vaardigheden te oefenen. 

Hoe kan ik betalen?

Je kan via zowel je gewone bankkaart als je kredietkaart betalen. Opties zijn Bancontact, Mastercard, Visa en Overschrijving. Allemaal beschikbaar via ons betalingsplatform (klik hier).

Wat zijn de verschillende opties?
We doen individuele coaching trajecten (3499 euro - excl. BTW) en in persoon trajecten (2499 euro - incl. BTW). Het online traject is het meest voordelige volledige groei proces, waarbij we het comfort van je thuis combineren met het persoonlijke aspect. Tijdens onze webinars maken we bewust veel inzichten gratis en toegankelijk, als vervolg gaan we met dit traject veel dieper ingaan op ervaring. Wij streven er echt naar om diepgaande trajecten aan te bieden gevuld met heel veel waarde. Met dit programma hebben we de meeste toegankelijke versie van ons volledige programma. Wij kiezen bewust om zelf ook zeer actief persoonlijk betrokken te zijn met een community en incheck momenten. We zien dat deelnemers die bereid zijn de investering in zichzelf te doen er ook de meeste waarde uithalen. Zie ook de getuigenissen van deelnemers.

Kan ik nog deelnemen aan het groep coaching traject "in persoon" i.p.v. "online"?

In maart hebben we een traject dat van start gaat waar nog enkele plaatsen beschikbaar zijn, maximum grootte van de groep is 10 personen. De prijs is 2499 euro. Een combinatie tussen 3 weekends en meerdere workshop dagen verspreid over 6 maanden. Naast de live modules ontvang je ook 2 extra individuele coaching sessies. Mail naar info@unleashingofpotential.com om te checken voor beschikbare plaatsen. Meer info kan je hier vinden over het in persoon programma.

Dus.. Wat kan je verwachten als je dit doet?

(Als je klaar bent om ook echt aan de slag te gaan met dit proces)

MEER VAN DIT...

 • Rust in jezelf vinden

 • Focus en helderheid

 • Energie die stroomt

 • Weten en doen wat je echt wil

 • Verbinding in je relaties

 • Grenzen stellen

 • Speelsheid en plezier

 • Genieten van het leven

 • Richting en missie

MINDER VAN DIT...

 • Twijfelen

 • Stress in je leven

 • Hardheid en oordeel naar jezelf

 • Serieusheid en negativiteit

 • Je steeds aanpassen aan anderen

 • Uitstelgedrag in wat goed voor je is

 • Spanningen in je relaties

 • Angst om "niet genoeg" te zijn

 • Gevoel van tekort (geld, tijd, liefde, ...)

Zet je proces in beweging met een inzicht gesprek

Als je vragen hebt dan mail je naar info@unleashingofpotential.com

Een makkelijke eerste stap is om een vrijblijvend en gratis 45min. persoonlijke coaching inzicht gesprek te plannen. Schrijf je in via de knop hier

Waar wacht je nog op?

Zodra de plaatsen vol zijn sluiten we de inschrijvingspagina.