Breng rust in jezelf, doe de energie terug stromen en neem de stappen die jij echt wil voor jezelf

We starten opnieuw in oktober

Klaar om de verandering in jezelf echt te voelen?

MAAR misschien...

... zit je te vaak in je hoofd te piekeren en te twijfelen?

... laat je jezelf te veel leiden door de schrik van het oordeel van anderen?

... pas je je zoveel aan aan anderen dat je niet meer gewoon je volledige zelf toont?

... heb je moeite met grenzen en verlangens te stellen in je relatie?

... heb je het gevoel dat je niet genoeg tijd hebt of geld of liefde?

... heb je moeite om te weten wat je eigenlijk echt wil?

EN TOCH wil je ...

 

... wel graag genieten van het leven

... diepere verbinding maken met jezelf en anderen

... je volledige zelf kunnen tonen zoals je echt bent

... helderheid en focus hebben in je levensmissie

... stroming brengen in je leven (werk, relatie, financiën, gezondheid)

Dus het verlangen is aanwezig om meer jezelf te kunnen zijn...

... maar je weet niet echt hoe je tot die verandering kan komen.

"Pas wanneer je de vaardigheden achter de inzichten begint toe te passen, start de echte verandering."

Deze ontdekking is ontstaan tijdens een reis rond de wereld waar we, Joris & Sanne, op zoek zijn gegaan naar de antwoorden op vragen zoals "wat wil ik?" of "wie ben ik?". Op dat moment hadden we al 10+ jaren ervaring met workshops en toch ontbrak er nog iets. Nu weten we hoe makkelijk je kan vast komen te zitten in inzichten en overtuigingen. De enige manier om dit proces naar jezelf tot zijn essentie te doen was door het echt te ervaren en toe te passen. Geleidelijk aan groeide het besef dat deze levensvaardigheden ons niet zomaar worden aangeleerd hoewel ze zo cruciaal zijn.

Binnen elk van de 4 dimensies (mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel) zijn we op zoek gegaan naar tools en ervaringen die het proces van jezelf ontdekken en je energie in beweging zetten kunnen ondersteunen: vipassana stilte retreats, ademhalingstechnieken, sjamanistische wijsheden, kung fu retreat, emotional release technieken, sound healing, ayurvedische technieken, Nepalese trektochten, surf cultuur in Costa Rica, innerlijk kind werk, familieopstellingen, ... 

 

Uit deze inzichten en ervaringen is Unleashing of Potential ontstaan. Nu is het onze missie om deze vaardigheden om naar je kern zelf te gaan te delen, zodat iedereen in zijn kracht kan gaan staan. Vol energie en levensvreugde. 

Daarom nodigen we je uit voor...

Het Unleashing of Potential Groep Coaching Traject

Van bewustwording tot transformatie

Dit Unleashing of Potential proces gaat van je bewustwording tot transformatie, dit houdt in dat je stap voor stap alle vaardigheden zal ontdekken die je dichter bij je zelf brengen.

 Vanaf 16 mei zullen we gedurende 12 weken op wekelijkse basis  met een nieuwe stap aan de slag  gaan. Wekelijks krijg je een nieuwe module ter beschikking op het online platform, tijd voor jezelf om de oefeningen te integreren en een groep check-in moment. De tijd tussen elke sessie is ideaal om de vaardigheden in je dagelijks leven te beginnen toe te passen.

 

Er zijn 10 modules en 2 extra integratie-weken die we voorzien. Ook voorzien we voor deze online groep reeks een extra ontmoetingsmoment in Gent (wanneer het terug wettelijk toegelaten is om elkaar in groep te ontmoeten). Je zal merken dat er een unieke verbinding ontstaat tussen de deelnemers, allemaal gelijkgestemden die ook durven kiezen om dit voor zichzelf te doen.

Module 1

Waar zit mijn energie?

Bewuster gebruik maken van onze energie kan ons doen zakken uit het mentale, ons op een nieuwe manier actie doen nemen, onze emotie met meer vrijheid doen stromen en ons in verbinding brengen met onszelf. 

Module 2

Focus brengen en je pad uitstippelen

Zonder richting kunnen we alle kanten uitgaan en onszelf daarin verliezen. Obstakels kunnen zien en hulpmiddelen ontdekken gaat belangrijk zijn voor een proces met meer focus. De oefening wordt om die eerste stap(pen) te zetten.

Module 3

Weerstand herkennen & loslaten

Vaak houden we ons vast aan zekerheden in ons leven wegens angst. Daarom oefenen we op het bewust loslaten en kunnen kiezen welke intentie je zet. Veel van deze weerstanden zijn mentale en emotionele patronen met een diepere laag.

Module 4

Bewustwording in je dagelijks leven

Het is makkelijk om jezelf te verliezen in gedachten, emoties en je patronen die je niet vooruit helpen. Belangrijk in dit proces is om afstand te kunnen nemen van deze stukken en hier neutraler en bewuster naar kunnen kijken.

Module 5

Spiegelen

Wanneer iemand anders of een situatie ons triggert, dan wil dit meer over jou zeggen dan de andere. Onze emotionele reactie komt voort uit een wonde of pijnstuk dat wordt geraakt, via spiegelen kom je dichter bij de thema's die hieronder zitten.

Module 6

Rollen doorbreken en jezelf zijn

Aanpassen aan anderen is een gedrag dat ontstaat vanuit een gevoel van erbij horen en aanvaard worden. We tonen onszelf in een rol die niet onze volledig zelf is. Ontdekken hoe je dit doorbreekt helpt je in het weten wie je echt bent en wat je wil.

Module 7

Innerlijk kind en kwetsbaarheid

Als kind waren we ooit allemaal heel puur en onschuldig, tijdens ons leven leren we onze kwetsbaarheid te beschermen. Teruggaan naar je essentie doe je door te kijken naar de relatiepatronen met je ouders en je opgebouwde beschermingslagen.

Module 8

Grenzen stellen en verlangens uiten

Binnen elke relatie is het belangrijk om grenzen te stellen en verlangens te uiten. Als dit op een veilige manier kan, is dit echt een geschenk dat meer diepgang brengt. Grenzen stellen is belangrijk om te leren in je kracht te staan.

Module 9

Stroming brengen in je levensmissie

Als je naar je diepere lagen hebt kunnen kijken, dan kan je een intentie plaatsen vanuit je kern zelf. Door bewust te worden van schaduwkanten in jezelf kan je ruimte vrijmaken om stroming te brengen in je relaties, gezondheid, financiën, werk of missie.

Module 10

De transformatiecyclus volhouden

In je leven ga je blijven groeien en ontwikkelen, daarom gaan we dieper in op de cyclus die achter deze vaardigheden zit. Belangrijk is dat jij vol vertrouwen kan verdergaan. Hier gaan we werken aan de verankering van de thema's.

Stel jezelf eens voor dat je aan het einde van dit proces bent...

Weten wat je wilt komt natuurlijk​

Je trekt relaties in je leven aan die veilig, puur en diep voelen

Als je werkt, dan doe je dit met goesting

Je voelt de ontspanning in je lichaam, je bent gezonder

Financiële angst heeft zich omgevormd naar durf om te vertrouwen en aantrekkingskracht

Je slaapt heerlijk en staat met een glimlach elke dag op

Twijfel is verdwenen omdat je je intuïtie kan volgen

Beslissingen nemen gaat makkelijker en verloopt zonder angst

Wat vroeger serieus voelde heeft nu perspectief en luchtigheid

Dit zijn allemaal reacties van vorige deelnemers

Na 16 jaar dienst had ik mijn job opgezegd, dit zonder te weten wat de toekomst zou brengen. Iets wat voor een “overdenker” zoals mij de nodige onzekerheid en onrust met zich mee bracht. Ik schreef mezelf een sabbatjaar voor, maar ik kon daar in eerste instantie niet van genieten door het vele overdenken... 

 

Zo kwam ik bij coachingstraject van Unleashing of Potential terecht. Hun inzichten en expertise resoneerde zeer sterk met mij.

 

Ondertussen heb ik meer inzicht in wie ik ben, wat ik (niet) nodig heb, waar ik gelukkig(er) van word. Kortom, ik sta véél bewuster in het leven, overdenk veel minder en leef meer vanuit mijn gevoel. 

Ivo Janssen

Coachingstraject Deelnemer

Als hooggevoelig persoon heb ik soms moeite met ‘ruimte’ innemen en vanuit het verleden heb ik geleerd noden van anderen te laten voorgaan op deze van mezelf. Ik voelde me meteen aangesproken door hun concept.

 

Unleashing of Potential is echt een veilige omgeving waar alles uitgesproken en benoemd kon worden.  Door te ‘pinpointen’ van wat er onder iemands gedrag of emotie zit, kon het onderliggende en niet enkel zaken aan de oppervlakte aanpakt worden. 

Lana Partous

Coachingstraject deelneemster 

Klaar om eraan te beginnen?

 

De prijs van het volledige coachingstraject:

1500 euro (of 3 maanden van 600 euro)

 

Start is in oktober

Wat is er allemaal inbegrepen in dit online traject:

 • 12 weken begeleiding

 • 10 modules & 2 extra integratie-weken

 • Wekelijkse check-in momenten in groep

 • Community toegang

 • Oefeningen en intergratie werkboeken

 • Onbeperkte platform toegang van jouw modules

 • 1 community event in Gent (wanneer het terug mag)

Groep

check-ins

Community

Toegang

Oefeningen & werkboeken

Ontmoetings-

moment

Veelgestelde vragen

Is er ook een goedkoper traject?

Wij streven er echt naar om diepgaande trajecten aan te bieden gevuld met heel veel waarde. Met dit online platform hebben we de meeste toegankelijke versie van ons programma gecreëerd tot nu toe. Wij kiezen bewust om zelf ook zeer actief persoonlijk betrokken te zijn met een community en incheck momenten. We zien dat deelnemers die bereid zijn de investering in zichzelf te doen er ook de meeste waarde uithalen. 

Kan ik nog deelnemen aan het groep coaching traject "in persoon" i.p.v. "online"?

Op 10 mei hebben we een traject dat van start gaat waar nog maar enkele plaatsen beschikbaar zijn, maximum grootte van de groep is 8 personen. De prijs is 2500 euro. Indien we niet in persoon kunnen ontmoeten voor de eerste sessie dan worden er extra sessies digitaal ter beschikking gesteld die niets wegnemen van de 8 live modules die mogelijk wat later beginnen en de 2 extra individuele coaching sessies die elke persoon krijgt. Mail naar info@unleashingofpotential.com om te checken voor beschikbare plaatsen.

Hoe kan ik betalen?

Je kan via zowel je gewone bankkaart als je kredietkaart betalen. Opties zijn Bancontact, Mastercard, Visa en Overschrijving. Allemaal beschikbaar via ons betalingsplatform (klik hier).

Hoe werkt de "Niet tevreden, geld terug" garantie?

We werken met een garantie van 90 dagen, omdat we een vertrouwen hebben in de waarde van het programma en het feit dat dit jou zal helpen om dichter bij jezelf te komen. Als je niet tevreden bent dan krijg je je geld terug. We werken hier met een vertrouwen principe, waar we wel vragen dat ook jij opdaagt en je inzet om de vaardigheden te oefenen. 

Dus.. Wat kan je verwachten als je dit doet?

(Als je klaar bent om ook echt aan de slag te gaan met dit proces)

MEER VAN DIT...

 • Rust in jezelf vinden

 • Focus en helderheid

 • Energie die stroomt

 • Weten en doen wat je echt wil

 • Verbinding in je relaties

 • Grenzen stellen

 • Speelsheid en plezier

 • Genieten van het leven

 • Richting en missie

MINDER VAN DIT...

 • Twijfelen

 • Stress in je leven

 • Hardheid en oordeel naar jezelf

 • Serieusheid en negativiteit

 • Je steeds aanpassen aan anderen

 • Uitstelgedrag in wat goed voor je is

 • Spanningen in je relaties

 • Angst om "niet genoeg" te zijn

 • Gevoel van tekort (geld, tijd, liefde, ...)

Waar wacht je nog op?

Als je vragen hebt dan mail je naar info@unleashingofpotential.com.

Receive our welcome video, insights & event updates

Unleashing of Potential is being alive & present.

Mail us via info@unleashingofpotential.com

Call Joris at +32491242989

©2020 created by Joris & Sanne. 

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon