Workshop: Connectie maken met mijn kern zelf

Zondag 26 mei van 12u30-15u
Yogastudio Park Yoga Utrecht - Oudenoord 330

Wat "wil" je eigenlijk echt? Waarom irriteren sommige personen je in je leven? Waarom maken we beloftes aan onszelf voor onze eigen goedwil die we daarna niet uitvoeren? Wat geeft mij energie?

Al deze vragen gaan over wie je bent in je kern. Tijdens ons leven ontwikkelen we tal van lagen die ons beschermen tegen onze eigen kwetsbaarheid. Geleidelijk geraken we verwijdert van ons natuurlijk gevoel voor creativiteit, intuïtie, connectie, speelsheid en enthousiasme. Deze workshop gaat over die essentie, via het "4 dimensies" framework gaan we aan de slag met onszelf. Doel is dat je wegwandelt met een glimlach omdat je energie terug in beweging is gezet en je tools hebt ontdekt die je kan gebruiken om dat zo te houden.

 

Maak eens tijd voor jezelf

Unleashing of Potential

Met Unleashing of Potential creëerde wij (Joris & Sanne) een programma dat persoonlijke ontwikkeling inzichten omzet in een vaardigheid die je kan beoefenen. Inzichten zijn verzameld vanuit verschillende plekken over heel de wereld.

 

In lijn leven met je kern laat je creativiteit terug stromen, je voelt je intuïtie, je maakt connectie met anderen en je spontane speelsheid verschijnt. De basis vertrekt vanuit de vier dimensies waaruit elke persoon bestaat (mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel), wanneer we deze dimensies vanuit bewustzijn in beweging kunnen zetten dan wordt er energie vrijgemaakt voor je kern zelf en het potentieel dat daar zit.Patronen zoals "niet genoeg geld" of "niet genoeg tijd", angst voor wat anderen gaan denken, stress die je overweldigt of conflicten met anderen duiden allemaal op weerstand. Ons doel met Unleashing of Potential is om jou de tools te geven om jouw "weerstand" patronen om te zetten naar wie je bent in je kern.

Deze workshop heeft als doel om je vertrouwd te maken met de basis van ons programma. Het belangrijkste is dat je aan de slag gaat met enkele van de inzichten die we aanreiken.

Wil je meer achtergrond over de rest van ons programma dan kan je op de volgende pagina verder kijken.

Workshop Programma

Praktisch

De workshop gaat door op Zondag 26 mei van 12u30-15u. We doen dit zodat je ook de yoga les van 10u voorafgaand kan volgen. Er is tijd voorzien tussen beide sessie om te kunnen eten ter plekke, dit is niet inbegrepen. Ook kan je je eigen eten meebrengen.

Gewone prijs is 30 euro, als je de yoga les doet dan betaal je slechts 25 euro voor de workshop.

De sessie gaat voor in Yogastudio Park Yoga Utrecht,  Oudenoord 330 - Utrecht

Nog niet bekend met deze yoga studio? Deze wordt geleid door een fantastische yoga instructrice Yolanda Ketel. Zij geeft je wat je zoekt in een yoga sessie, vol passie en met een prachtige glimlach.

Boek de 10u yoga les op deze site.

Yolanda Ketel

Wie organiseert?

Joris & Sanne zullen de workshop geven. Met elk meer dan 10 jaar workshop ervaring en deel van de TEDx organisatie. Joris werkte ook voor Google en leidde enkele nonprofit organisaties. Sanne doet ook aan Reiki healing en Chakra therapie. 

 

Op uitnodiging van Yolanda Ketel. Yoga instructrice in Utrecht. Zij brengt ook in haar sessies inzichten van haar internationale ervaring en heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling.

Joris Van Doorslaer

Sanne Meert

Sfeer beeld van een retreat

Joris & Sanne organiseren ook retreats zoals deze in Zweden. Een moment om even weg te zijn van alles en de energie van de natuur op te snuiven. In elke retreat zit een doorlopende natuur ervaring die helpt om tot je kern zelf te komen. Telkens met een afwisseling tussen inzichtsvolle workshops in de sfeer van een groep en ontspannende momenten om tot jezelf te komen.

Deze video is van een retreat in september 2018. Begin mei gaat de volgende retreat door in Nepal. En deze zomer in augustus gaat er kano tocht retreat doorgaan in Zweden.

Als je je innerlijke creatieve energie wil vinden en jezelf uitdagen om een betere versie te zijn van jezelf dan is er geen betere plek om te beginnen dan met gelijkgezinden zoals bij Unleashing of Potential! Het was een unieke en onvergetelijke ervaring om workshops te volgen op hun retreat. Joris en Sanne zijn ongelofelijk gevende zielen en ik heb zoveel geleerd over mezelf op zo'n korte tijd. Ik kan het niet hard genoeg aanbevelen!

Emil Puranen,

Spanje retreat

"Ik heb het geluk gehad om een dag workshop te volgen in Amsterdam. Je kan direct zien dat Joris & Sanne ervaren facilitators zijn, ze vullen elkaar aan en brengen de hele dag een prachtige energie. Ze creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar je kan reflecteren, ervaringen delen en makkelijk kan connecteren met anderen. De dag deed mijn hart glimlachen, dit wens ik iedereen toe. Go unleash your potential!"

Marieke Torensma

Amsterdam workshop

Ofwel wil je op dit moment direct inschrijven, de gewone prijs is 30 euro is en 25 euro als je ook naar de yoga les om 10u gaat.

Ofwel wil je op de hoogte gehouden worden van deze workshop en mogelijk toekomstige events.

Kies de optie die voor jou op dit moment past.